Såld

Stockholm

Kungsklippan 11

Slutpris: 2 600 000 kr

Kungsklippan 11

Välplanerad bostad med charmigt burspråk!

Varmt välkomna till denna trevliga och väldisponerade bostad! Lägenheten genomsyras av ljusa och luftiga ytor, och som tillsammans med fint ljusinsläpp skapar en hemtrevlig känsla. Ni välkomnas av en trevlig hall med goda förvaringsmöjligheter i form av hatthylla med krokar samt skoförvaring. Vidare in finner ni det rogivande allrummet med plats för soffa, tv-möbel, säng och garderob samt en integrerad kyl och frys. Mathörna hittas invid fönster i bostadens charmiga burspråk. Fint kök med fullstor kyl och frys samt gott om arbetsytor och förvaring finns i anslutning till allrummet. Tack vare att köket är separat frigörs mycket yta i allrummet och gör det enklare att möblera bostaden.

Brf Glasberget är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen köpte fastigheten 2009. Den består av 215 bostadsrätter och fyra lägenheter upplåts med hyresrätt som är en dold tillgång, då de på sikt kan säljas av föreningen och kan ge stora kapitaltillskott vid försäljning. Samt sex hyreslokaler som är en bra inkomstkälla. Föreningen har god ekonomi och en väldigt låg belåning, lån/kvm bostadsyta uppgick år 2019 till 2531kr/kvm.

Toppläge uppe på populära Kungsklippan på lugn återvändsgata. Unik kombination av lugnet på nedre Kungsholmen och direkta närheten till stadens puls. Nära Kungsholms strand och Norr Mälarstrands vackra strandpromenader. Här finns fina jogging- och cykelspår samt flera utomhusgym. Kungsholmstorg med Ica, Konsum och all service på nära gångavstånd. Området kring Kungsholmstorg innehar mängder av populära restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Mäster Anders och Trattorian. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken, Stadshusparken och Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium, Anna Whitlocks gymnasium och flertalet förskolor såsom Kungsholmens friskola som finns på Kungsklippan. Ypperliga kommunikationer med T-bana Rådhuset strax utanför porten. Hiss finns från Kungsklippan ner till T-bana/Rådhuset. Dessutom ett flertal busslinjer som trafikerar närområdet. Bara ca 5 minuters promenad till Centralstationen och Arlanda express.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad