Såld

Kungsholmen, Stockholm

Kungsholmsgatan 50, 4tr

Slutpris: 4 700 000 kr

Kungsholmsgatan 50, 4tr

Fin sekelskiftestvåa där du kan skapa din drömbostad

Välkommen till denna charmiga och trivsamma sekelskiftestvåa med renoveringsbehov högst upp i huset!

- Möjlig balkong (Tidigare bygglov behöver förnyas)
- Renoveringsbehov
- Generös takhöjd
- Rikligt ljusinsläpp och genomgående planlösning
- Vackra, bevarade originaldetaljer
- Lägenhet högst upp i huset
- Bra förening med låga avgifter och god ekonomi
- Attraktiv adress
- Bra kommunikationer

Bostaden har genomgående fina trägolv och generös takhöjd som i kombination med stora fönster ger ett fint ljusflöde och härlig rymd. Det luftiga vardagsrummet har plats för såväl soffgrupp, soffbord och mediamöbel som garderober. Rymligt kök med bra förvaring bakom ljusa fronter och plats för matgrupp, härifrån kan eventuell balkong byggas. Sovrum med plats för säng och sidobord, badrum och välkomnande hall. Det är möjligt att disponera om lägenheten för att skapa ett socialt vardagsrum/kök med matplats och ett större sovrum, se alternativ planlösning.

Brf Järnvägsmannen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen har bland annat ca 100 garageplatser som kan hyras för ca 2500kr/mån, basturum, fem tvättstugor och trivsam innergård med utemöbler och möjlighet till grill.

Här bor du med direkt närhet till utmärkta kommunikationer vid Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess breda utbud av shopping och restauranger. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken och Rålambshovsparken med smedsuddsbadet. Ta en promenad förbi Stadshuset över stadshusbron och du är vid centralen på några minuter, annars är kommunikationerna mycket bra med tunnelbanans blå linje vid Rådhuset, gröna linjen vid Fridhemsplan och flera busslinjer.

Varmt välkommen på visningen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsholmsgatan 50, 4tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad