Såld

Kungsholmen, Stockholm

Kungsholmsgatan 50, 1,5 tr

Slutpris: 4 820 000 kr

Kungsholmsgatan 50, 1,5 tr

Perfekt ljus och rymlig sekelskiftestvåa med balkong!

Perfekt sekelskiftestvåa med balkong och fönster i två väderstreck!

I denna genomgående lägenhet möts man av ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Smakfullt renoverad med vackra sekelskiftesattribut så som generös takhöjd om 3,05m, stora fönster, stuckatur och vackert trägolv. Trevlig planlösning med separat kök. Stilfullt och klassiskt med gasspis och utgång till den härliga balkongen. Här kan du avnjuta morgonkaffet i solen med fin utsikt över innergården. Vackra pardörrar separerar vardagsrum och sovrum som blir ett mysigt kryp-in.

- Takhöjd om 3,05m
- Genomgående lägenhet med fönster åt två väderstreck
- Sekelskiftescharm
- Vackra pardörrar till sovrum
- Stor balkong med morgonsol
- Vackert trägolv
- Attraktivt läge
- Bra kommunikationer
- Två tillhörande förråd
- Restauranger och uteliv runt hörnet

Välskött förening som genomfört stora renoveringar under åren. Tillgång till garage med totalt ca 100 platser samt bastu och föreningslokal. Trevlig innergård med ett flertal uteplatser och grillar att låna.

På Kungsholmsgatan 50 bor du på bästa läge i nedre delen av Kungsholmen. I närheten finns allt man kan tänkas behöva med ett stort utbud av matbutiker, gym, trevliga caféer och bara några tvärgator från lägenheten finner du ännu fler mysiga restauranger och vinbarer. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Kronobergsparken, Landstingsparken och Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet. Ta en promenad och du är vid Centralen på några minuter, annars är kommunikationerna mycket bra med tunnelbanans blå linje vid Rådhuset, gröna linjen vid Fridhemsplan och flera busslinjer.

Välkommen på visningen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsholmsgatan 50, 1,5 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad