Såld

Kungsholmen, Stockholm

Kungsholmsgatan 46, 1tr

Slutpris: 4 200 000 kr

Kungsholmsgatan 46, 1tr

Välplanerad sekelskifteslägenhet i toppskick med balkong mot den lugna innergården!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade sekelskifte 1:5a på 42 kvm (möjlig 2:a) i bästa läge på Kungsholmen och rymlig balkong!

- Sekelskifte
- Balkong
- Högt i tak
- Perfekt sovalkov
- Bra förening
- Gott om förvaring
- Diskmaskin
- Möjlig 2:a
- Mycket bra kommunikationer

Lägenheten är genomgående och i mycket fint skick med ett stort ljusinsläpp från fönster och balkongdörrar, det är härlig sekelskifteskaraktär med högt i tak, ljusa trägolv och vita/grå väggar. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffa, soffbord och tv-möbel. Mot innergården ligger det välplanerade och stilrena köket som har bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter och all nödvändig maskinell utrustning, från köket når du den rymliga balkongen med lugnt läge mot grönskande innergård.
Vidare disponerar lägenheten en sovalkov i anslutning till vardagsrummet samt ett fint och bra planerat badrum med kakel och klinker.

I föreningen finns en stor gemensam tvättstuga med fem bokningsbara rum med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp i varje, det finns även två rum som man ej behöver boka med tre tvättmaskiner, tre torktumlare, två torkskåp och mangel i varje samt tre stora torkrum separat.

Här bor du med direkt närhet till utmärkta kommunikationer vid Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess härliga utbud av shopping och restauranger. Du har Kronobergsparken precis runt hörnet och området kring Kungsholmstorg en bit bort som innehar några av Stockholms vackraste hus med flertalet eftersökta adresser och mängder av populära restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Mäster Anders, Izakaya Lokal, Kitchen and Table och Trattorian. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken och Rålambshovsparken med smedsuddsbadet. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Ta en promenad förbi Stadshuset över stadshusbron och du är vid centralen på några minuter, annars är kommunikationerna mycket bra med tunnelbanans blå linje och flera busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsholmsgatan 46, 1tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad