Såld

Kungsholmen, Stockholm

Kungsholmsgatan 44, 4 tr

Slutpris: 4 800 000 kr

Kungsholmsgatan 44, 4 tr

Högst upp i huset med balkong och fönster i två väderstreck

På våning 4 av 4 presenteras nu denna tvåa med utmärkt planlösning, fönster i två väderstreck och fantastisk balkong!

- Högst upp i huset med balkong
- Ljus, genomgående och fönster i två väderstreck
- Sekelskifteskaraktär
- Balkong
- Generös takhöjd om 3,05m
- Solid förening
- Med bästa läge på Kungsholmen

I denna genomgående bostad möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster och balkongdörrar. Bostaden är i mycket fint skick och har en härlig sekelskifteskaraktär med generös takhöjd (3,05m), vackert ljust trägolv och djupa fönsternischer. Högst upp i huset med en utmärkt planlösning och härlig samvaroyta i vardagsrum. Med utsikt över innergården ligger det välplanerade köket som har bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter. Pampiga dörrar ut till den rymliga balkongen med lugnt läge.
Vidare disponerar lägenheten ett sovrum i anslutning till vardagsrummet samt ett fint och bra planerat badrum med kakel och klinker.

Välskött förening som genomfört stora renoveringar under åren. Tillgång till garage med totalt ca 100 platser samt bastu och föreningslokal. Trevlig innergård med ett flertal uteplatser och grillar att låna.

I närheten finns allt man kan tänkas behöva med ett stort utbud av matbutiker, gym, trevliga caféer och bara några tvärgator från lägenheten finner du ännu fler mysiga restauranger och vinbarer. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Kronobergsparken, Landstingsparken och Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet. Ta en promenad och du är vid Centralen på några minuter, annars är kommunikationerna mycket bra med tunnelbanans blå linje vid Rådhuset, gröna linjen vid Fridhemsplan och flera busslinjer.

Välkommen på visningen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsholmsgatan 44, 4 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm Planlösning från Kungsholmsgatan 44, 4 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad