Såld

Kungsholmen, Stockholm

Kungsholmsgatan 42, 3tr

Slutpris: 4 000 000 kr

Kungsholmsgatan 42, 3tr

Smakfullt renoverad och ljus tvårummare med attraktivt läge!

Välkommen till denna smakfullt renoverade 2:a med attraktivt läge i vacker byggnad från tidigt 1900-tal!

- Attraktiv adress
- Öppen planlösning
- Modernt kök med full maskinell utrustning
- Smakfulla material
- Vackra trägolv
- Högt i tak
- Två tillhörande förråd
- Restauranger och uteliv runt hörnet

I denna smakfullt renoverade lägenhet möts man av ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Vackra originaldetaljer och påkostade material. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymligt kök med gott om skåp för optimal förvaring samt full maskinell utrustning. Sovrum med bra förvaringslösning i garderobsvägg med skjutdörrar. Tvättmaskin finns. En bostad att längta hem till!

Välskött förening som genomfört stora renoveringar under åren. Tillgång till garage med totalt ca 143 platser samt bastu och föreningslokal. Trevlig innergård med ett flertal uteplatser och grillar att låna.

Här bor du med direkt närhet till utmärkta kommunikationer vid Fridhemsplan och City. Västermalmsgallerian erbjuder ett stort utbud av shopping och restauranger. Ett nybyggt ICA-Kvantum ligger mycket nära bostaden. SATS har fina lokaler väldigt nära och populära Holy Greens samt Sushi. Här finns Kronobergsparken precis runt hörnet och området kring Kungsholmstorg en bit bort som innehar några av Stockholms vackraste hus med flertalet eftersökta adresser och mängder av populära restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Mäster Anders, Izakaya Lokal, Kitchen and Table och Trattorian. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken och Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet. Ta en promenad förbi Stadshuset över stadshusbron och du är vid centralen på några minuter, annars är kommunikationerna mycket bra med tunnelbanans blå linje och flera busslinjer.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsholmsgatan 42, 3tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad