Såld

Kungsholmen, Stockholm

Kungsholmsgatan 40, 3 tr

Slutpris: 6 250 000 kr

Kungsholmsgatan 40, 3 tr

Utsökt sekelskiftespärla i absolut toppklass - två renoverade kakelugnar - låg avgift!

Varmt välkomna till denna vackra sekelskiftespärla om två rum och kök i vacker fastighet anno 1889 med precis alla rätt! Bostaden som nyligen stambytts har varsamt renoverats med stilrena och noga utvalda materialval där inget lämnats åt slumpen. Här varvas originaldetaljer såsom höga golvsocklar, takrosetter och takstuckaturer med känsla av high end och sobra materialval. Den generösa takhöjden på 3,14 m som tillsammans med goda ljusinsläpp från stora vackra fönsterpartier medför en känsla av rymd och här finns alla förutsättningar för minnesvärda sällskapliga stunder. Ni välkomnas av en inbjudande hall med vitlaserat trägolv som löper vidare in i bostadens övriga rum. Väl inne i bostaden finner ni det rymliga vardagsrummet med vackra stuckaturer och fungerande kakelugn och som tack vare sin storlek blir den naturliga mötesplatsen för som även fortlöper in i sovrummet via den vackra pardörren. I anslutning till sovrummet finns en rymlig Walk-in Closet med goda förvaringsmöjligheter och också här, en kakelugn som bidrar till extra mysfaktor. Smakfullt kök i toppklass med direkt anslutning till lägenhetens härliga franska balkong. Bänkskivor i Carrara marmor och mestadels köksutrustning från exklusiva märket Smeg. Badrummet är stilrent inrett med grått golv och väggar i granitkeramik. De infällda spotlightsen medför generös belysning. Dessutom nyttjanderätt till generös förvaring i form av fyra förråd. Sammantaget en utsökt bostad med alla förutsättningar för att trivas och må. Tillträde enligt köparens önskemål. Varmt välkomna hem!

Brf Pilen är en äkta bostadsrättsförening anno 1909 då föreningen köpte fastigheten, då som bostadsförening och äger marken. Ombildning till bostadsrättsförening skedde sedan 2004. Föreningen upplåter 22 st lägenheter med bostadsrätt samt 4 st lokalhyresrätter som hyrs ut till olika näringsverksamheter. Fastigheten som byggdes mellan år 1897-1898 har två ingångar via Wargentinsgatan 2 och Kungsholmsgatan 40. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till en fräsch gemensam tvättstuga. Vidare finns hobbyrum samt trevlig och fin innergård som inrymmer en stor terrass.

Eftertraktad adress mellan Fridhemsplan och Kungsholms strand. Ett stenkast ner till vatten, härliga strandpromenader och båtbryggor. Kungsholmens puls med Västermalmsgallerians utbud på nära avstånd. Dessutom en ny minigalleria med SATS Scheelegatan, Ica Kvantum, Systembolaget, Apotek mm. Till jobbet tar du dig snabbt med cykel, buss eller tunnelbana - allt ligger nära porten. I de här kvarteren hittar du lätt prisbelönta favoritrestauranger: AG för köttälskaren, Phil's Burger för dig som gillar en grym hamburgare eller varför inte testa Sixten & Frans med sin stilrena och moderna miljö. Flera pärlor runt hörnet värda att nämna är Agnes, Meno Male, Texas smokehouse, Clarion hotel Aramanten med Kitchen & Table mfl. Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Kungsholms strand samt Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken extra populärt. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar, här går även två tunnelbanelinjer som tar dig in till city på 5 minuter. Rådhusets tunnelbana når du på ca 2 minuter, Centralstationen på ca 10 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsholmsgatan 40, 3 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad