Såld

Kungsholmen, Stockholm

Kungsholmsgatan 15, 5 tr

Slutpris: 4 350 000 kr

Kungsholmsgatan 15, 5 tr

Kan det bli bättre?
Med ett av de allra bästa lägena på Kungsholmen saluförs nu denna stilrena och ljusa funkistvåa på femte våningen (hiss) med balkong! Här bor ni med minuters promenad till T-Centralen, Cityterminalen, Arlanda Express, service och dagligvaruhandel. Här finns en trivsam bostad med fräscha ytskikt där varje kvadratmeter utnyttjats till fullo. Egenskaper från byggåret ger sig tillkänna med stora fönsterpartier och en väl tilltagen takhöjd. Detta kan vara det perfekta city-boendet som dessutom är både trivsamt och bekvämt. Förutom sovrum med plats för dubbelsäng, elegant fullutrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrum, rymlig hall och helkaklat badrum finns här en rejäl Walk-in-closet med excellenta förvaringsmöjligheter. Som lägenhetens ägare är ni dessutom medlemmar i en väldigt bra bostadsrättsförening som äger marken, har låga lån per kvadratmeter (5038 kr) och flertalet större renoveringar bakom sig.

- Genomgående bra skick
- Mycket god planlösning
- Toppenadress
- Låg avgift
- Promenadavstånd till Norr mälarstrand, Kungsholmstorg och City
- Rikligt utbud med restauranger och butiker
- Stabil, äkta förening som är äger marken.

Ett mycket attraktivt centralt läge, nära till allt och med promenadavstånd in till city. I närområdet finns allt man kan tänkas önska sig, såsom banker, apotek, systembolag, mataffärer, post, m m. Det är också nära till några av Kungsholmens populäraste restauranger och barer t.ex. Styrelsen, Rådhusbaren, Mäster Anders och Vinfolket. Du har gångavstånd till Norr Mälarstrand, Riddarfjärden och den idylliska strandpromenaden/joggingstråket utmed Kungsholmens vatten ("Hälsans stig"). Tar du denna strandpromenad söderut så kommer du till ståtliga Stadshuset. Orangeriet, Mälarpaviljongen och andra populära restauranger når du innan du kommer fram till stora, grönskande Rålambshovsparken där det finns badplatser, friluftsteater och mängder av rekreationsmöjligheter där Boulebaren är en favorit.

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information:
0760-524600
[email protected]

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsholmsgatan 15, 5 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad