Såld

Kungsholmen - Kungsholms strand, Stockholm

Kungsholms strand 137, 5tr

Slutpris: 3 650 000 kr

Kungsholms strand 137, 5tr

Ljus och trivsam etta (möjlig tvåa) med balkong!

Ljus och fin etta med balkong i söderläge!

- Balkong i söderläge
- Möjlig tvåa
- Kabel-tv och bredband ingår i avgiften
- Högt läge
- Hiss
- Fint ljusinsläpp
- Bra förvaring
- Närhet till citypuls och grönområden

Välkommen till en hemtrevlig etta med fint ljusinsläpp från stora fönster. Här bor du på våning 5 med kontorslokaler mittemot lägenheten vilket ger ett lugnt och insynsfritt läge. Bostaden kan göras om till en tvåa (se alternativ planlösning). Luftigt allrum med plats för soffgrupp, matbord och säng. Rymligt kök med god förvaring, generös hall med platsbyggd förvaring och badrum. Här bor du i trivsamma Brf Bojen 12 som är en äkta och stabil bostadsrättsförening som bildades 1996. Elegant 30-talsfastighet med vackert trapphus och hiss. Föreningen har god ekonomi och låg belåning, lån/kvm bostadsytan uppgick år 2019 endast till 1 924 kr. Föreningen har två gemensamma takterasser om ca 25kvm på vardera fastighet, det planeras f.n. för att bland annat bygga en bastu på taket.

Eftertraktad adress med lugnt toppläge på Kungsholmen och trevlig strandpromenad utanför porten. Fastigheten är belägen alldeles invid vackra Karlbergskanalen med båtbryggor, härliga promenad- och joggingstråk. Området karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer vid Fridhemsplan. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Härifrån går tunnelbanan med grön och blå linje som tar dig in till city på 5 minuter. Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsholms strand 137, 5tr, Såld i Kungsholmen - Kungsholms strand, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad