Såld

Kungsholmen - Kungsholms strand, Stockholm

Kungsholms strand 137, 4tr

Slutpris: 4 300 000 kr

Kungsholms strand 137, 4tr

Spännande planlösning samt fantastisk utsikt mot Karlbergssjön!

Välkommen till denna renoverade lägenhet med magnifik sjöutsikt, spännande planlösning samt stor balkong!

- Magnifik sjöutsikt
- Balkong
- Generös takhöjd
- Renoverad
- Spännande planlösning
- Walk in closet
- Möblerade takterrasser
- Restauranger och uteliv runt hörnet

Lägenheten har ett högt och fritt läge med strålande utsikt över Karlbergssjön. Härlig balkong med frontläge mot vattnet. Ombyggd och renoverad med ny spännande planlösning fördelad med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Sovrum avdelad med glasinfattad industrivägg mot vardagsrummet. Fantastisk walk in closet inredd med garderober och heltäckningsmatta. Snyggt badrum med fina detaljer. Stilrent kök, generös takhöjd, takrosetter och vackra parkettgolv. Kabel-tv basutbud och bredband ingår i avgiften. Elegant 1930-tals fastighet med vackert trapphus och hiss.

Föreningen har god ekonomi med låg skuldsättning. Medlemmarna har tillgång till övernattningslägenhet samt bokningsbar takterrass. Föreningen har genomfört ett flertal renoveringar under senare år.

Eftertraktad adress på Kungsholmen med trevlig strandpromenad utanför porten nedanför huset. Fastigheten är belägen i ett området fullt av Stockholmskultur alldeles invid vackra Karlbergskanalen med båtbryggor, grönskande park och härliga promenad- och joggingstråk. Området karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. Korsa Kungsholmen ner till Riddarfjärden samt de mysiga restaurangerna nere vid Norr Mälarstrand såsom Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Ny galleria vid korsningen Flemminggatan - Scheelegatan ligger nära bostaden. Här finns ICA-Kvantum, apotek, gym, systembolag, restauranger mm. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer (Fridhemsplan eller Rådhuset). Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Härifrån går även tunnelbanan med grön och blå linje som tar dig in till city på 5 minuter. Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsholms strand 137, 4tr, Såld i Kungsholmen - Kungsholms strand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad