Såld

Kungsängen, Uppsala

Kungsgatan 93E

Slutpris: 2 000 000 kr

Kungsgatan 93E

Välplanerad och hemtrevlig 1,5:a med balkong i soligt söderläge. Våning 6 av 7 med hiss!

Här erbjuds en luftig och ljus bostad med modern karaktär med balkong i söderläge, in mot föreningens trevliga gård. Här bor du utmärkt centralt men samtidigt med ett lugnt läge.

Bostaden fördelar sig på en välkomnande hall med avhängningsmöjlighet. Kök med ljusa ytskikt och utrustat med alla bekvämligheter såsom bland annat diskmaskin. Vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats och en sovalkov där du har utrymme för säng och förvaring i rymlig garderob med skjutdörrar. Härlig balkong i soligt söderläge. I det helkaklade badrummet finner du bl.a en kombimaskin (tvättmaskin och torktumlare) och dusch. Förråd finns tillhörande i källaren. Enligt föreningen räknas bostaden som 1 rok.

Lägenheten är belägen i Industristaden/Kungsängen med parkområden och årummet precis intill lägenheten. Du har Fyrisån som närmsta granne med gröna promenadstråk, badbrygga samt kajplatser för fritidsbåten. Kungsängen är ett populärt område med bara några få minuters promenadavstånd till centrum och centralstationen samt i närområdet finns flera bra restauranger och service i form av bl a stor livsmedelsbutik. Gång- och cykelbron Hamnspången leder dig över Fyrisån till Stadsträdgården, sjukhusområdet och flera universitetsinstitut. Smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Bör ses!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsgatan 93E, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad