Kommande bostad

Kungsängen, Uppsala

Kungsgatan 93C

  • price tag icon 3 155 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 54 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 155 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Kungsgatan 93C

Optimalt planerade tvåa med stor balkong i soligt sydvästläge.

Här erbjuds en luftig och ljus bostad högt belägen på våning fyra med modern karaktär och med stor balkong i bästa sydvästläge in mot föreningens trevliga gård. Här bor du utmärkt centralt men samtidigt med ett lugnt läge.

Bostaden är perfekt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till socialt umgänge och levererar en härlig rymd. Genomgående fräsch lägenhet med parkettgolv och ljusa ytskikt, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, stort sovrum med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob samt utgång till lägenhetens balkong i bästa solläge! Unikt för denna bostad är att den har en flyttbar vägg i vardagsrummet som idag används för att möjliggöra hemmakontor samtidigt som du slipper avvika ett helt rum för detta. Väggen syns på bilderna och ingår i bostaden om så önskas men kan utan problem tas bort för dig som inte vill ha den i köpet.

Fastigheten är byggd 2017 vilket gör att allt fortfarande är i toppskick, här är det bara för dig att flytta in! I källaren finns förråd, cykelförråd och garage. Föreningen äger två hyreslokaler som de hyr ut och som ger inkomst till föreningen. Det är en äkta förening. Föreningen är Svanen-märkt

Lägenheten är belägen i Industristaden/Kungsängen med parkområden och årummet precis intill lägenheten. Du har Fyrisån som närmsta granne med gröna promenadstråk, badbrygga samt kajplatser för fritidsbåten. Kungsängen är ett populärt område med bara några få minuters promenadavstånd till centrum och centralstationen samt i närområdet finns flera bra restauranger och service i form av bl a stor livsmedelsbutik. Gång- och cykelbron Hamnspången leder dig över Fyrisån till Stadsträdgården, sjukhusområdet och flera universitetsinstitut. Smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Här har du en lägenhet du enkelt kommer att trivas i. Anmäl ditt intresse till mäklaren redan idag!

Intresseanmälan
Martina Brink
Ansvarig mäklare

Martina Brink

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martina

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad