Till salu

Centrum, Uppsala

Kungsgatan 66C

  • price tag icon 3 464 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 775 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 41 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 464 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 8 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2024
Kungsgatan 66C

Nyproducerad marklägenhet med yteffektiv planlösning och stor uteplats mot innergård

Välkommen till en av JM AB helt nyproducerad lägenhet som blir inflyttningsklar i mitten av augusti 2024. Här kan du få uppleva känslan av att vara den första som flyttar in i denna optimalt planerade etta om 41 kvm med stor uteplats mot föreningens trevliga innergård.

Den smarta planlösningen erbjuder dig en välkomnande hall med bra förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober, kök och allrum i öppen planlösning med utgång till den stora uteplatsen. Vidare finns ett rymligt helkaklat badrum med praktisk kombimaskin.

Föreningen har en trevlig innergård med en mindre lekyta och sittgrupper i ett skyddat läge. I källaren finns separat lägenhetsförråd. Cykelparkeringen är belägen i markplan i separat byggnad med entré mot Kryddblandargatan. Parkering finns i husets källare, i ett yttre garage samt i carport.

I det här perfekta pendlarläget finns allt inom bekvämt promenadavstånd. Centralstationen, stadskärnan, Årummet och Stadsparken nås på ett fåtal minuters promenad.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan
Krister Stenqvist
Ansvarig mäklare

Krister Stenqvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Krister

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Kungsgatan 66C, Till salu i Centrum, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad