Såld

Centrum, Uppsala

Kungsgatan 63A

Slutpris: 1 950 000 kr

Kungsgatan 63A

Mitt i stan, med ett genomgående smakfullt skick och smart planering!

Mycket smakfull och attraktiv lägenhet med det perfekta pendlarläget! Lägenheten håller ett genomgående fint och modernt skick, redo för dig att bara flytta in. Den smarta planlösningen gör också att du enkelt får plats med allt du kan önska dig.
Här får du ett ljust och fullt utrustat kök med generösa förvaringsmöjligheter och plats för matbord intill fönster. Ett vardagsrum med plats för soffgrupp och förvaring i skjutdörrsgarderob. Tack vare den praktiska sovalkoven skärmar du enkelt av sovdelen som rymmer en dubbelsäng. Till detta får du även ett modernt och helkaklat badrum.

Mycket välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och låga månadsavgifter. Här är många av de stora renoveringarna redan gjorda. Läget kan inte bli mer centralt med resecentrum på andra sidan Kungsgatan. Det är ett optimalt pendlarläge med allt Uppsala har att erbjuda inom räckhåll. Samtidigt är det lugnt och trivsamt, mycket tack vare en stor, lummig och välskött innergård.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsgatan 63A, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad