Såld

Centrum, Uppsala

Kungsgatan 52C

Slutpris: 2 495 000 kr

Kungsgatan 52C

FAST PRIS! Charmig 30-talslägenhet utöver det vanliga med balkong & fiskbensparkett!

*FAST PRIS* Ring ansvarig mäklare för visning. Lägenheten säljs enligt principen först till kvarn!

Ett stenkast från centralstationen erbjuds här en rymlig 30-talstvåa utöver det vanliga med flera tidstypiska detaljer så som fiskbensparkett, skjutdörrar och högt i tak. Lägenheten har även balkong i sydvästläge.

Innanför ytterdörren möts du av en välkomnande hall med snyggt trägolv och fint tapetserade väggar. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och även inbyggd förvaring och garderob. Halvrummet, som ligger innanför hallen, kan nyttjas som matsal eller kontor, och här slås du av den vackra fiskbensparketten och färgvalen på väggarna. Även i halvrummet finns gott om förvaringsmöjligheter i form av garderob. Till höger om hallen ligger det helkaklade badrummet i stilrena färgval med tvättmaskin och duschhörna med vikbara väggar. Här finns även spotlights i taket som ger stämningsfull belysning. Till vänster om hallen når du det fullt utrustade köket som ger plats för en matgrupp för ca fyra personer. Ett ljust kök med vita köksluckor, stilfull bänkskiva i trä, bekvämligheter så som diskmaskin och ett praktiskt och rymligt skafferi. Vardagsrummet, som ligger i anslutning till halvrummet, har gott om plats för både soffgrupp och matgrupp om så önskas, och här finner du även den soliga balkongen. Det går att avgränsa halvrummet från vardagsrummet med de tidstypiska skjutdörrarna. Det rymliga sovrummet har plats för dubbelsäng och har flera större garderober. Idag finns även en arbetshörna i sovrummet, eftersom storleken erbjuder denna möjlighet. Notera också det fint bevarade plankgolvet i sovrummet och att rummet är beläget mot den lugna innergården.

Bostadsrättsföreningen erbjuder bland annat sina medlemmar tillgång till gemensam takterrass, tvättstuga, torkrum, cykelförråd och gemensamma trädgårdsmöbler på föreningens vackra innergård. På Kungsgatan 52 bor du med direkt närhet till allt vad staden har att erbjuda, och till centralstationen tar du dig på ca 2 minuters promenad.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte gå miste om denna bostad!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsgatan 52C, Såld i Centrum, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad