Såld

Centrum, Uppsala

Kungsgatan 52C

Slutpris: 2 625 000 kr

Kungsgatan 52C

Nyrenoverad lägenhet belägen i centrum med bästa pendlarläge.

Tillfälle ges att förvärva en mycket rymlig tvåa i toppskick med bästa pendlarläge ett stenkast från stationen.

Den välplanerade planlösningen erbjuder luftigt vardagsrum med plats för matsalsmöbel och soffgrupp, här finner du även öppen spis och balkong i sydvästligt läge. Vidare finns hall, stort sovrum med bra förvaring beläget in mot den lugna innergården, snyggt och praktiskt kök med matplats samt fräscht helkaklat badrum. Vackra golv och genomgående fina ytskikt präglar denna bostad.

Bostaden har under 2022 genomgått en omfattande renovering där nytt kök installerats, nylagd fiskbensparkett, smart-belysning, ny elcentral med inspårad el i vägg och omspacklade väggar för att nämna några punkter av renoveringen.

Välskött 30-talsfastighet där de flesta renoveringarna är gjorda. På innergården finner du trädgårdsgrupp och utegrill. Det centrala läget ger dig promenadavstånd till allt vad staden har att erbjuda.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad