Såld

Centrum, Uppsala

Kungsgatan 52A

Slutpris: 1 795 000 kr

Kungsgatan 52A

Välplanerad 1,5:a med ett mycket centralt läge!

Välplanerad och trivsam 1,5:a med separat sovrum/ matrum, rymligt vardagsrum och balkong. Belägen med ett utmärkt centralt läge; direkt närhet till stadskärnan, centralstationen och olika universitetsinstitut. En lägenhet som passar perfekt för dig som pluggar, pendlar eller bara uppskattar närhet till allt vad staden har att erbjuda.

Den hemtrevliga planlösningen fördelar sig på ett stort vardagsrum med plats för soff- och matgrupp samt säng. Från vardagsrummet når du lägenhetens balkong riktad mot väster och sol under större delen av dagen. Köket har mycket gott om förvaring och arbetsyta. Intill köket finner du halvrummet som kan nyttjas efter önskemål och behov, antingen som sovrum eller matrum. Lägenhetens badrum är ljust och fräscht med bl a badkar. Goda förvaringsmöjligheter i hallen i form av platsbyggda garderober med överskåp samt hatthylla för avhängning. Till lägenheten har du även ytterligare förvaringsmöjligheter i två separata förråd!

Här bor du i en välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Som boende har du bl a tillgång till en gemensam takterrass, grönskande innergård med trädgårdsmöbler och grill och samlingslokal med pentry.
Ett optimalt centralt läge med allt Uppsala har att erbjuda inom smidigt räckhåll!

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsgatan 52A, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad