Såld

Centrum, Uppsala

Kungsgatan 52 A

Slutpris: 3 520 000 kr

Kungsgatan 52 A

Mitt i city!

Med ytterst centralt och trevligt läge med direkt närhet till resecentrum, gågatan, restauranger, allmän service och Stadsparken - finns nu denna väldisponerade bostad med hiss i fastighet till salu.

Rymlig 3,5 rok med bibehållna tidstypiska detaljer såsom generös takhöjd, fönsterbänkar i sten, parkettgolv och djupa fönster. Lägenhetens skick såväl som disposition är väl genomtänkt och har moderna materialval. Från den inre hallen nås ett fint kök med rostfria vitvaror och gott om skåp, lådor och avställningsytor. Generöst vardagsrum med utgång till balkongen som vetter mot väster med utsikt mot Uppsala city. Två fritt och insynsskyddade rum med utsikt över föreningens innergård!. Föreningen har härlig uppväxt trädgård med utemöbler och gemensam terrass på taket. För den som är i behov av förvaring är det inga problem tack vare tillgång till förråd både i källare och ett mycket rymligt vindsförråd.

Tillgång till grönskande innergård och takterrass i österläge. Parkeringsplatser med elplint på innergården. I kvarteret Suttung (gamla posthuset) som ligger alldeles intill finns nu bl.a. hotell med skybar och restaurang.

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad