Såld

Centrum, Uppsala

Kungsgatan 37 B

Slutpris: 5 000 000 kr

Kungsgatan 37 B

Unik tornlägenhet anno 1884

Unikt tillfälle att förvärva denna magnifika tornlägenhet! Lägenheten är belägen högst upp i anrik fastighet anno 1884 och har en härlig utsikt över Uppsalas landmärken och helt insynsskyddad.

Denna hörnlägenhet har de tidstypiska detaljerna bevarade samtidigt som ni här finner det moderna boendets krav på bekvämlighet och komfort. Bland detaljer kan nämnas djupa fönsternischer och burspråk, fina spegeldörrar och väggfasta bokhyllor, höga golvsocklar, tre fungerande kakelugnar, genomgående fina marmor- och parkettgolv och takhöjd upp till 3 meter. Renoverat kök och rymligt badrum med såväl bubbelbadkar som dusch. Separat förråd direkt angränsande till lägenheten.

Brf Svanen är en anrik förening med god ekonomi där både kabel-tv och bredband ingår i avgiften, föreningen erbjuder sina medlemmar tillgång till bland annat tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum och trädgårdsmöbler. Föreningen har även 8 st p-platser med el-uttag. Det centrala läget ger dig promenadavstånd till allt vad staden har att erbjuda. Perfekt för dig som pendlar, med bara några minuters promenad till resecentrum.

Denna bostad bör upplevas på plats, varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsgatan 37 B, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad