Såld

Råby, Västerås

Kungsfågelgatan 85

Slutpris: 520 000 kr

Kungsfågelgatan 85

Trivsam 2 rok ostört beläget högst upp i huset med fri utsikt!

- Helkaklat badrum förberett för tvättmaskin
- Gott om förvaring
- Fri utsikt över grönområden
- IMD av el

Varmt välkomna till denna trivsamma 2 rok på Kungsfågelgatan 85. Här erbjuds en trivsam hall med gott om förvaring, sovrum med plats för säng, helkaklat badrum förberett för tvättmaskin, kök med gott om arbetsytor samt utrustat med diskmaskin. Bostaden är belägen högst upp i huset med fri utsikt mot grönska.

Belägen inom en stabil förening med välskötta fastigheter mycket fina grönområden omger byggnaderna. Trevligt och lugnt område med närhet till skolor, förskolor, närbutiker och kommunikationer. På kort cykeltur eller med bil tar du dig till Erikslund shoppingcenter, Bäckbys handelsområde och Västerås city.

Kort sagt en mycket trivsam bostad med fint läge mot grönska.

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsfågelgatan 85, Såld i Råby, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad