Såld

Kungsholmen, Stockholm

Kungsbro Strand 17, 5tr

Slutpris: 3 800 000 kr

Kungsbro Strand 17, 5tr

Högt upp i huset med stor balkong och utsikt över Klara Sjö!

Med ett toppläge på Kungsholmen kan vi nu presentera denna utmärkta tvårummare. Högt upp i huset med stor balkong och utsikt över Klara Sjö - här kan vi garantera att ni kommer spendera många härliga sommarkvällar.

- Stor balkong
- Fint kök och helkaklat, elegant badrum
- 5 st gemensamma takterasser
- Ca 2,90 m i takhöjd
- Kungsholms strand och Karlbergskanalen för härliga promenader och motionsrundor
- Perfekt läge med närhet till allt
- Generös takhöjd
- Grovsoprum finns i föreningen
- En av Sveriges största bostadsrättsföreningar med god ekonomi.

Närhet till allt innebär gångavstånd till citykärnan och ett mycket attraktivt läge på Kungsholmen. Bostaden är ljus med generösa förvaringsmöjligheter och erbjuder en trivsam planlösning med bra ytor. Generös takhöjd tillsammans med ett inbjudande ljusinsläpp ger en harmonisk bostad att trivas i under lång tid framöver. Vidare erbjuds ett toppmodernt kök och elegant helkaklat badrum tillsammans med ett rogivande, avskilt sovrum med plats för dubbelsäng.
Brf Kungsklippan är en av Sveriges största bostadsrättsföreningar med god ekonomi. Föreningen har fem takterrasser med vacker utsikt!

Här bor du i mycket attraktivt centralt läge, nära till allt och med promenadavstånd in till city. I närområdet finns allt man kan tänkas önska sig, såsom banker, apotek, systembolag, mataffärer, post, m m. Det är också nära till några av Kungsholmens populäraste restauranger och barer t.ex. Mäster Anders, Lokal och Lemon Bar. Kommunikationerna är mycket goda. Närmaste T-banestation är Rådhuset och i närheten finns också många busslinjer, t.ex. 1 via Stureplan till Värtan, 3 via Gamla stan till Söder, 40 via Sveavägen till Universitetet och 54 till Nybroplan. Det är endast en kort promenad till Centralen där samtliga kommunikationer finns; alla T-banelinjer, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express och Arlandabussarna samt fler busslinjer.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsbro Strand 17, 5tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad