Såld

Kungsängen, Uppsala

Kungsängsgatan 59E

Slutpris: 3 690 000 kr

Kungsängsgatan 59E

Bo med utmärkt läge, öppen planlösning, dubbla balkonger och hiss ifrån markplan!

Nu ges tillfälle att förvärva en mycket fin och påkostad 3:a om 85 kvm med mysig och barnvänlig innergård i populära Kungsängen. Huset uppfördes av JM och lägenheten har en tilltalande planlösning med stora fönsterpartier som ger bostaden en mycket ljus och trivsam atmosfär. Njut av två balkonger i olika väderstreck, där den större ligger i soligt sydvästläge med sol från tidig förmiddag till sen eftermiddag/kväll. Lägenheten är belägen på våning tre av sju vilken du bekvämt når med hiss från markplan. Garage finns i källaren med laddstolpar och det är kort kötid. Lägenheten rymmer en välkomnande hall med skjutdörrsgarderober. Köket har en delvis öppen planlösning och har påkostade vitvaror och en vacker bänkskiva i sten. Matplatsen lämpar sig väl för stora tillställningar och intill ligger det luftiga vardagsrummet med utgång till en balkong med morgon och förmiddagssol, perfekt att avnjuta morgonkaffet på. Bostaden erbjuder även två bra rymliga sovrum mot innergåden med gott om förvaring i garderober. Utgång till den andra balkongen som lämpar sig perfekt för trevliga middagar ifrån master bedroom. Badrummet har smakfullt klinker och kakel och är bland annat utrustat med takdusch samt både tvättmaskin och torktumlare. Genomgående gott om förvaring i klädkammare och garderober.

Eget större källarförråd finns till bostaden.

Kungsängen är ett populärt område med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen. Ett stenkast härifrån ligger den vackra Fyrisån med grönområden och kajplatser för fritidsbåten. Likaså finner du gångbron till Fyrisån som leder dig till Stadsträdgården och sjukhusområdet. Matbutik och busshållplats finner du runt hörnet och nya Anna Petrus park finner du som granne.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsängsgatan 59E, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad