Såld

Kungsängen, Uppsala

Kungsängsgatan 59 G

Slutpris: 3 250 000 kr

Kungsängsgatan 59 G

Rymlig 3:a i gott skick med tilltalande planlösning och stor balkong i sydväst!

Välplanerad, rymlig 3:a belägen i en attraktiv del av Kungsängen. Bostaden är i genomgående bra skick där vitmålad bas på väggar möter trestaviga ekparkettgolv, fönsterbrädor av sten och goda förvaringsmöjligheter i många, platsbyggda garderober samt i stor klädkammare.

Kök inrett i vitt med rejäl matplats invid stora fönsterpartier i halvöppen lösning mot inbjudande vardagsrum. Två sovrum som båda vetter mot lugn innergård. Stort våtutrymme med dusch och komplett tvättutrustning. Rymlig hall som övergår i innerhall med avhängningsyta och god ytterligare förvaring. Man har stor behållning av den väl tilltagna balkongen mot innergården som vetter i sydväst för att fånga dagens bästa soltimmar.

Bostadsrättsförening med normal belåning per kvadratmeter, inga kommande större avgiftshöjningar och fördelaktigt avtal med Telia Triple Play. Fastigheten är byggd år 2016 med garageplatser där det går relativt fort att få plats, externa förråd om ca 6 kvm hör till varje bostad och man kan även hyra extra förråd, invändigt cykelförråd, barnvags- och rullstolsförråd, soprum, städrum och mycket välvårdad, skyddad innergård med både grönska och välutrustade lekplatser.

Kungsängen eller som man förr kallade det "Industristaden" är det område i Uppsala som utvecklats allra mest de senaste åren, nu är de flesta fastigheter resta och innergårdarna vördnadsfullt iordninggjorda med platser för rekreation och omgivande grönska. Mitt i denna stadsdel har man bildat ett mysigt torg som ligger skyddat från trafikerade gator med ett par butiker och restauranger, denna yta agerar även mötesplats för de olika bostadsrättsföreningarna. I området finns även populära förskolor, en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Anna Petrus park belägen mellan Sågargatan och Mältargatan erbjuder rekreation för vuxna och roliga lekytor för både små och stora barn. Det är även smidigt för pendlare då Kungsängen har en egen entré till Resecentrum. Kring Fyrisån finns långa, vackra promenadstråk. På Studenternas samlas alla sportfantaster, här finns både en sommararena och en vinterarena.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsängsgatan 59 G, Såld i Kungsängen, Uppsala Planlösning från Kungsängsgatan 59 G, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad