Såld

Kungsängen, Uppsala

Kungsängsgatan 59 E

Slutpris: 2 560 000 kr

Kungsängsgatan 59 E

Välplanerad tvåa i populärt område med inglasad balkong i västerläge

Lägenheten är välplanerad med inglasad balkong i västerläge mot gården. Kungsängen är mycket populärt och erbjuder ett bekvämt gång- och cykelavstånd till stadskärnan och framförallt stationen.

Planlösningen är välplanerad med rymlig hall med förvaring och klinkergolv, kök och vardagsrum i halvöppen planlösning och med utgång till inglasad balkong, ett rymligt sovrum med klädkammare samt ett väl tilltaget badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Området Kungsängen är mycket populärt med bara några minuters promenad till tågstationen och centrum. I samma kvarter finns både en förskola och en restaurang och i närområdet finns flera andra restauranger. Ett stenkast härifrån ligger matkedjan Willys. Bostaden är även nära belägen den vackra Fyrisån med grönområden, lekplatser och kajplatser för fritidsbåten. Dessutom med närhet till Studenternas IP och Akademiska sjukhuset via gångbro över Fyrisån.

Tillträde kan erbjudas i september!

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsängsgatan 59 E, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad