Såld

Kungsängen, Uppsala

Kungsängsgatan 57H

Slutpris: 3 800 000 kr

Kungsängsgatan 57H

FANTASTISK TAKVÅNING MED BÅDE TAKTERRASS OCH BALKONG!

Nu finns tillfälle att förvärva en exklusiv trea på ca 85 kvm högst upp i huset med härlig takterrass med eftermiddag- och kvällssol samt en balkong med förmiddagssol mot innergården!

Bostaden har hög standard med genomgående nyslipade parkettgolv samt nymålade väggar och tak. Köket renoverades smakfullt 2017 med påkostad bänkskiva i Carrera marmor. Från köket når du terrassen som erbjuder god möjlighet för både middagsbord och loungemöbel. Här njuter du av sol från tidig eftermiddag till sen kväll. De varma soliga dagarna kan du med fördel använda bostadens elektriska markis. Här finns också en nyinstallerad infravärmare som ingår i överlåtelsen. Vardagsrummet har stora fönsterpartier och en generös takhöjd som skapar en trivsam atmosfär och härlig rymd. Här finns möjlighet till både soffa och matsalsbord. Härifrån nås en väl tilltagen balkong som ger utsikt över innergården och erbjuder sol från tidig morgon till lunch. Master bedroom har klädkammare medan det andra sovrummet ligger i andra delen av bostaden, perfekt att använda som gästrum/ungdomsrum eller kontor. Vidare finns ett påkostat badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Stora fönster och bra takhöjd i kombination med nyslipade parkettgolv och nymålade väggar ger en inbjudande och trivsam känsla som får denna bostad att upplevas som helt nyproducerad. Här finns barnvänlig innergård och hiss ner till garaget.

Stabil och mycket välskött förening. Trevlig och skyddad gårdsmiljö. Kungsängen är ett populärt område med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen. Ett stenkast härifrån ligger den vackra Fyrisån med grönområden och kajplatser för fritidsbåten. Likaså finner du gångbron till Fyrisån som leder dig till Stadsträdgården och sjukhusområdet. Matbutik och busshållsplats finns runt hörnet och du har nya Anna Petrus parken som närmaste granne.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsängsgatan 57H, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad