Såld

Centrum, Uppsala

Kungsängsgatan 36C

Slutpris: 3 895 000 kr

Kungsängsgatan 36C

Välrenoverad gavelfyra med separat uthyrningsdel, mycket centralt belägen!

Ljus och modernt renoverad gavelfyra som idag nyttjas som en trea med separat och fullt utrustad uthyrningsdel med egen ingång. Centralt belägen, precis intill centralstationen och stadskärnans mittpunkt, vilket gör detta till ett mycket bekvämt och praktiskt boende som erbjuder närhet till allt du kan önska dig!
Lägenheten har en väldigt trivsam och bra planlösning och har genomgått smakfulla renoveringar. Här får du ett påkostat, helkaklat badrum med både dusch och Jacuzzi-badkar. Ett ljust kök med bra matplats samt ett rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till den inglasade balkongen. Utöver detta finns det två bra sovrum varav det ena med hel garderobsvägg. Idag är bostaden avdelad mot uthyrningsdelen men kan för den som önskar öppnas upp igen för att disponera hela lägenheten själv. Uthyrningsdelen består av egen ingång, hall kombinerat med kökdel, rum med plats för både säng, soffa och matbord samt ett helkaklat wc och dusch med klinkergolv.

Föreningen har en trevlig innergård med trädgårdsmöbler som ligger med ett skyddat läge. Det centrala läget erbjuder ett boende med enastående pendlarläge samtidigt som det upplevs lugnt för att vara centrum. På bara ett fåtal minuters promenad når du centralstationen, stadskärnan, årummet och Stadsparken.

Välkommen på visning! Anmäl ditt intresse till mäklaren idag!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsängsgatan 36C, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad