Såld

Centrum, Uppsala

Kungsängsgatan 36 A

Slutpris: 2 580 000 kr

Kungsängsgatan 36 A

Centralt belägen 3:a i genomgående bra skick, inglasad balkong, separat wc samt hiss!

Välkommen till en välplanerad 3:a belägen i fastighet med hiss. Ett ypperligt centralt läge med närhet till Stationen, restauranger och Stadsparken.

Lägenhetens ca 80 kvm erbjuder er ett rymligt fräscht kök, vardagsrum med utgång till inglasad balkong, två sovrum, badrum/duschrum med kakel och klinkers samt separat WC.

Föreningen har en trevlig innergård som ligger med ett skyddat läge. Det centrala läget erbjuder ett boende med enastående pendlarläge samtidigt som det upplevs lugnt för att vara centrum. På bara ett fåtal minuter når du stationen, stadskärnan, årummet och Stadsparken.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsängsgatan 36 A, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad