Kommande bostad

Centrum, Uppsala

Kungsängsgatan 36 A

  • price tag icon 2 372 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 750 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 33,6 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 372 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1968
Kungsängsgatan 36 A

Bo i en stabil förening mitt i city med perfekt pendlarläge!

Välkommen till denna kvadratsmarta etta i en stabil och lågt belånad förening utan planerade avgiftshöjningar med svårslaget pendlarläge, bostadsrättstillägg som ingår i avgiften och snabbt bredband (1000/1000 mbit/s).

Genom ytterdörren möts du av en praktisk hall med hatthylla, stor spegel och plats för byrå/skåp. Här möts du även av det fina golvet som fortsätter genom hela bostaden. Från hallen når du det helkaklade badrummet utrustat med dusch och tvättmaskin. I det stora rummet har du gott om rumsyta för såväl soffhörna, sovplats och matplats. Här finns även bra förvaring med tre inbyggda garderober, fint ljusinsläpp tack vare stora fönster och en trevlig fransk balkong. Bostadens ljusa kök har gott om plats och stora arbetsytor samt ett stort fönster vilket bidrar till en ljus lägenhet med en härlig, öppen känsla. Till bostaden hör även två källarförråd.

På Kungsängsgatan 36 A bor du i ett makalöst pendlarläge med direkt närhet till såväl studentlivet, stadskärnan som centralstationen. Detta innebär att det från bostaden är oerhört smidigt att ta sig till allt vad hela Uppsala stad har att erbjuda med gångavstånd till nationer, universitetsbyggnader, restauranger, caféer, shopping samt fina promenadstråk längs Fyrisån och Stadsparken. Samtidigt innebär läget att detta är det perfekta boendet för dig som arbetar på annan ort eller att ha som övernattningslägenhet. Den trevliga och skyddade innergården ger dig en lugn känsla trots det centrala läget.

Välkommen hem!

Intresseanmälan
Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Kungsängsgatan 36 A, Snart till salu i Centrum, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad