Kommande bostad

Kungsängen, Uppsala

Kungsängsesplanaden 2B

1 795 000 kr
area icon Yta
  • 35 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 593 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Kungsängsesplanaden 2B

Välplanerad 1:a med sovalkov, stor balkong och låg månadsavgift i Kungsängen.

FAST PRIS! Först till kvarn principen!

Trivsam och lättmöblerad lägenhet med välplanerad planlösning som bland annat bjuder på kök med diskmaskin och gott om förvaring, stort och luftigt vardagsrum med stort fönsterparti som ger härligt ljus till bostaden. Praktisk sovalkov samt utgång till en stor balkong med lugnt läge in mot föreningens vackra gård. Fräscht badrum med egen tvättmaskin (kombi torktumlare) som gör livets vardagssysslor enklare. Den här ljusa och välplanerade ettan hittar du i modern fastighet med hiss från markplan. Föreningens garage, cykelförråd samt lägenhetens förråd finns belägna i källaren vilka du enkelt når via hissen. I den låga avgiften ingår värme, kallvatten, grundutbud av digital tv, bredband och IP-telefoni.

Populärt område med bara några minuters promenad till centrum och resecentrum. Ett stenkast härifrån ligger den vackra Fyrisån med grönområden, lekplatser och kajplatser för fritidsbåten. Gångbro som tar dig till Stadsparken. I området finner du matkedjan Willys, klädbutik och restauranger.

Snabbt tillträde är möjligt, välkommen på visning!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Filippa Lenander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Kungsängsesplanaden 2B, Snart till salu i Kungsängen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad