Till salu
Budgivning pågår

Kungsängen, Uppsala

Kungsängsesplanaden 2 B

Senaste bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 1 2 500 000 kr Visa alla
2 750 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 61,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 712 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Kungsängsesplanaden 2 B

2:a högt upp i hus nära Fyrisån; i nyskick med två inglasade balkonger i olika väderstreck.

Välkomna till en ytterst välplanerad 2:a belägen högt upp i fastighet nära Fyrisån. Bostaden är i mycket gott skick med stora fönsterpartier som bjuder på vidsträckt vy över stora delar av Uppsala. Genomtänkt planlösning med vardagsrum och kök i öppen lösning som gynnar både gemensam matlagning och umgänge, sovrum med platsbyggd garderob, plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang, våtutrymme med dusch-, tvätt- och torkmöjligheter och bred hall med god avhängningsyta i platsbyggd garderob.

Det bästa med bostaden är de två balkongerna i söder respektive öster. Den mindre balkongen i öster bjuder på morgonsol till frukosten och den i söder ger plats åt dagens allra varmaste soltimmar. Båda är utrustade med belysning, eluttag, matta och rymmer möblemang samt egna planteringar.

Bostad inredd i klassisk skandinavisk stil med materialval som smälter in med övrig inredning och sedan kombineras med nymålade väggar samt tak och enhetliga parkettgolv. Njut av nyproduktionens alla fördelar med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus, rejält helkaklat våtutrymme, god klädförvaring i platsbyggda garderober, hiss från markplan, bra ljudisolering, lättillgänglig parkering i fastighetens garage och extern förvaring i källarförråd.

Bostadsrättsförening med god ekonomi, normal belåning, gemensamt elavtal och Telia Triple Play samt bostadsrättstillägg inkluderat i månadsavgiften. Det finns invändigt cykelförråd, barnvagnsförråd och mycket välvårdad innergård med inbjudande orangeri, grönska och välutrustad lekplats.

Kungsängen eller som man förr kallade det Industristaden är det område i Uppsala som utvecklats allra mest de senaste åren, nu är de flesta fastigheter resta och innergårdarna omsorgsfullt iordninggjorda med platser för rekreation och omgivande grönska. Mitt i denna stadsdel har man bildat ett mysigt torg som ligger skyddat från trafikerade gator med ett par butiker och restauranger, denna yta agerar även mötesplats för de olika bostadsrättsföreningarna. I området finns även populära förskolor, två gym, två frisersalonger, skönhetssalong, mataffär, apotek samt en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Anna Petrus park belägen mellan Sågargatan och Mältargatan erbjuder rekreation för vuxna och roliga lekytor för både små och stora barn. Det är även smidigt för pendlare då Kungsängen har en egen entré till Resecentrum. Kring Fyrisån finns långa, vackra promenadstråk. På Studenternas samlas alla sportfantaster, här finns både en sommararena och en vinterarena.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Kungsängsesplanaden 2 B, Till salu i Kungsängen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad