Till salu

Kungsängen, Uppsala

Kungsängsesplanaden 12B

Nästa visning
calendar icon söndag 21 juli 15:45 - 16:15
  • price tag icon 5 255 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 695 000 kr
  • lamp and chair icon 3.5 rum och kök
area icon Yta
  • 88 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 255 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018-2019
Kungsängsesplanaden 12B

Högt belägen 3,5:a med vidsträckt utsikt och två balkonger i populära Kungsängen

Här välkomnas du till en rymlig 3,5:a som med ett härligt ljusinsläpp, två stora balkonger och möjlighet till tre sovrum gör denna lägenhet till ett riktigt drömboende.

Planlösningen ger dig en välkomnande hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob, arbetsrum/gästrum med klädkammare, kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkongen som har sol från morgonen till sen eftermiddag. Vidare finns två rymliga sovrum varav det ena har utgång till balkongen med kvällssol. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Mycket trevlig innergård med bl.a pergola, grillplats, solsoffa, studsmatta och pingisbord. I källaren finns separat källarförråd, cykel- och barnvagnsförråd samt garage.

Närområdet erbjuder god service i form av Willys matbutik, gym, apotek, frisörer, caféer & restauranger m.m. Anna Petrus park ligger granne med kvarteret och på andra sidan parken finns en av områdets förskolor. Via Hamnspången tar du dig enkelt över till Stadsparken och promenadstråken utmed Fyrisåns härliga naturområden. Här bor du på bekvämt gång-och cykelavstånd till stadskärnan och resecentrum.

Välkommen på visning!

Visningar

Föranmäl dig gärna via hemsidan. Välkommen på visning! söndag 21 juli, 15:45 - 16:15
Anmäl mig
Krister Stenqvist
Ansvarig mäklare

Krister Stenqvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Krister

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Kungsängsesplanaden 12B, Till salu i Kungsängen, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad