Såld

Kungsängen, Uppsala

Kungsängsesplanaden 10C

Slutpris: 2 425 000 kr

Kungsängsesplanaden 10C

Välplanerad och fin lägenhet med fin utsikt

Nu erbjuds en luftig och ljus bostad med en modern karaktär. Lägenheten ligger med ett fint läge och utsikt mot föreningens trevliga gård och mot parken intill. Bostaden är perfekt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till socialt umgänge och levererar en härlig rymd. En fin bardisk avdelar köket från vardagsrummet. Vidare finns ett stort sovrum med skjutväggsgarderob och ett rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Balkongen ligger mot gården med eftermiddags- och kvällssol.
Nära till resecentrum för den som pendlar.

Mycket trevlig innergård med bl.a pergola, grillplats, solsoffa, studsmatta och pingisbord. I källaren finns separat källarförråd, cykel- och barnvagnsförråd samt garage.

Här bor du med ett fantastiskt läge intill Anna Petrus park som har generösa ytor för både lek och avkoppling. På bekvämt gång- och cykelavstånd finns allt du kan önska för en smidig vardag, så som mataffär, närservice, restauranger och stadens kulturutbud. I omgivningarna finns även flera omtyckta förskolor att välja på. Via Hamnspången tar du dig enkelt över till populära Stadsparken och promenadstråken utmed Fyrisåns härliga naturområden.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsängsesplanaden 10C, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad