Såld

Kungsängen, Uppsala

Kungsängsesplanaden 10A

Slutpris: 4 000 000 kr

Kungsängsesplanaden 10A

Optimalt planerad 4,5:a med gavelläge i populära Kungsängen.

Sällsynt tillfälle att förvärva en mycket välplanerad 4,5:a med gavelläge som färdigställdes av JM i början av 2021. Lägenheten har genomgående mycket smakfulla och stilrena materialval och ett fritt läge i Kungsängens utkant.

Planlösningen ger dig en välkomnande hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob, kök och vardagsrum i halvöppen planlösning med utgång till balkongen som har sol från morgon till sen eftermiddag. Halvrum som idag används som klädkammare men passar lika bra som arbetsrum/gästrum eller sovrum. Vidare finns tre rymliga sovrum varav två har praktiska skjutdörrsgarderober. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gäst-wc med dusch.

Mycket trevlig innergård med bl.a pergola, grillplats, solsoffa, studsmatta och pingisbord. I källaren finns separat källarförråd, cykel- och barnvagnsförråd samt garage.

Här bor du med ett fantastiskt läge intill Anna Petrus park som har generösa ytor för både lek och avkoppling. På bekvämt gång- och cykelavstånd finns allt du kan önska för en smidig vardag, så som mataffär, närservice, restauranger och stadens kulturutbud. I omgivningarna finns även flera omtyckta förskolor att välja på. Via Hamnspången tar du dig enkelt över till populära Stadsparken och promenadstråken utmed Fyrisåns härliga naturområden.

Välkommen på visning!

Krister Stenqvist
Ansvarig mäklare

Krister Stenqvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Krister

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsängsesplanaden 10A, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad