Såld

Kungsängen, Uppsala

Kungsängsesplanaden 10 A

Slutpris: 3 135 000 kr

Kungsängsesplanaden 10 A

Högt belägen 3:a med vidsträckt utsikt och två balkonger.

Här välkomnas du till en högt belägen 3:a som med ett härligt ljusinsläpp och två stora balkonger gör denna lägenhet till ett riktigt drömboende.

Planlösningen ger dig en välkomnande hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob, kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkongen som har sol från morgon till eftermiddag. Vidare finns två rymliga sovrum varav det ena har utgång till balkongen som vetter mot innergården. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Mycket trevlig innergård med bl.a pergola, grillplats, solsoffa, studsmatta och pingisbord. I källaren finns separat källarförråd, cykel- och barnvagnsförråd samt garage.

Närområdet erbjuder god service i form av Willys matbutik, gym, apotek, frisörer, caféer & restauranger m.m. Anna Petrus park ligger granne med kvarteret och på andra sidan parken finns en av områdets förskolor. Via Hamnspången tar du dig enkelt över till Stadsparken och promenadstråken utmed Fyrisåns härliga naturområden. Här bor du på bekvämt gång-och cykelavstånd till stadskärnan och resecentrum.

Varmt välkommen på visning!

Krister Stenqvist
Ansvarig mäklare

Krister Stenqvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Krister

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kungsängsesplanaden 10 A, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad