Kommande bostad

Årsta, Uppsala

Kummingatan 26B

  • price tag icon 4 069 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 795 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 62,1 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 069 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 2 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1970-71
Kummingatan 26B

Trivsam 2:a med uteplats i populära Årsta!

Välkommen till denna trivsamma 2:a belägen i ett av Årstas absolut bästa läge! Här bor du bekvämt på markplan med en härlig, nybyggd uteplats som vetter ut mot den grönskande allmänningen. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och är välplanerad med gott om förvaring i både klädkammare och ett externt förråd utanför entrédörren. Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med praktiskt klinkergolv, kök med plats för matgrupp intill fönster samt ett rymligt vardagsrum. Sovrum med utgång till uteplatsen samt badrum utrustat med bland annat tvättmaskin!

I Årsta bor du med direkt närhet till all tänkbar service. Närmast har du Årsta Centrum med en välsorterad ICA-butik, restauranger och apotek. I närliggande Gränbystaden finns över 100 butiker och all tänkbar handel du kan önska samt ett gediget restaurangutbud. Uppsala centrum och stadskärnan når du bekvämt med en promenad, smidiga cykelvägar eller bra bussförbindelser. Smidig anslutning till E4:an för dig som pendlar med bil.

Kontakta mäklaren vid intresse!

Intresseanmälan
Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Kummingatan 26B, Snart till salu i Årsta, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad