Såld

Odensvi, Västerås

Kumlagatan 3

Slutpris: 1 300 000 kr

Kumlagatan 3

Otroligt mysig och välplanerad 3 rok på populära Odensvi med stor inglasad balkong!

- Stor inglasad balkong
- Helkaklat badrum med tvättpelare
- Genomgående fräscha ytskikt
- Populärt område

Hjärtligt välkomna till denna genomgående trevliga 3 rok belägen på andra våningen i hus med hiss. Denna lägenhet karaktäriseras av harmoniska färgval vilket genomsyrar bostaden. Gediget kök med plats för matbord, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, två sovrum och generöst vardagsrum med utgång till den nybyggda balkongen.

Föreningen har precis genomgått en omfattande renovering av fasad och balkonger vilket innebär att alla stora renoveringar är genomförda. Inga ytterligare renoveringar är planerade vilket gör att ni kan bo bekvämt ett bra tag framöver. Mycket välskött förening med många faciliteter för de boende till en mindre kostnad såsom övernattningslägenheter, samlingslokaler, bastu/relax och träningslokal. Utöver detta har de fantastiska grönområden som omsluts av byggnaderna med gott om plats för lek och picknickar.

På Odensvi bor du ett stenkast från Skiljebo centrum med matbutik, bibliotek, postombud och restaurang. Bussförbindelser finns även det på behändigt gångavstånd och på cykel når du smidigt Västerås city, lasarettet, MDU och tågstationen.

En fantastiskt trivsam bostad ni inte vill missa! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Moa Schanzer-Larsen 070-4921120 / moa.schanzer@widerlov.se för visning!

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kumlagatan 3, Såld i Odensvi, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad