Kommande bostad

Centrum, Uppsala

Kryddblandargatan 9

  • price tag icon 3 436 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 395 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 53 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 436 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Kryddblandargatan 9

NYTT & FRÄSCHT – HÖG STANDARD – BALKONG MOT INNERGÅRD

Välkommen till en generös välplanerad tvåa med balkong i ett centralt pendlarläge nära resecentrum!

I den välkomnande hallen möts du av goda förvaringsmöjligheter i två skjutdörrsgarderober. Sovrummet är generöst med plats för en större säng och här finns utgång till lägenhetens balkong mot föreningens innergård. Fullutrustat kök med vitvaror från Siemens. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum delas av med en bardisk. Vardagsrum med härliga fönster som ger ett härligt ljusinsläpp i lägenheten. Det helkaklade badrummet med duschhörna har modern inredning samt kombinerad tvättmaskin från Siemens.

Som boende på Kryddblandargatan 9 bor du på bekvämt avstånd intill Uppsalas nya resecentrum vid Strandbokilen. Med en kort promenad når du Uppsalas växande centrum och har restauranger, butiker, kultur och nöjen inom räckhåll.

Varmt välkomna till visning!

Intresseanmälan
Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Kryddblandargatan 9, Kommande i Centrum, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad