Såld

Kungsängen, Uppsala

Kryddblandargatan 9

Slutpris: 2 305 000 kr

Kryddblandargatan 9

Modern tvåa med mycket tilltalande planlösning!

Modern och trivsam lägenhet med en öppen och social planlösning! Fastigheten är från 2019 och lägenheten håller ett genomgående nytt och fräscht skick.
Den tilltalande planlösningen fördelar sig på en möblerbar hall med avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob. Ett vardagsrum med generöst fönsterparti och som rymmer både större soff- samt matgrupp. Det fullt utrustade köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet och avgränsas med köksö, vilket bidrar till gedigna arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Till detta får du även ett sovrum med plats för större säng och utgång till lägenhetens inglasade balkong riktad mot föreningens innergård och västerläge. Mycket gott om förvaring i skjutdörrsgarderober hittar du i praktiskt passage intill sovrummet. Till detta får du även ett badrum med bl a dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har smart belysning och du kan styra belysningen direkt från din mobil.

I Kungsängen/ Industristaden bor du med det absolut optimala pendlarläget med såväl bil, buss och tåg då du har närhet till både påfart till E4:an och Uppsala resecentrum. I området finns en stor livsmedelsbutik och flera trevliga restauranger. Mycket kort promenadsträcka till Uppsala citys mittpunkt och trevliga promenadstråk kring Fyrisån och i Stadsparken.

Missa inte denna lägenhet! Anmäl ert intresse till mäklaren idag!

Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kryddblandargatan 9, Såld i Kungsängen, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad