Såld

Centrum, Uppsala

Kryddblandargatan 1

Slutpris: 1 895 000 kr

Kryddblandargatan 1

Välkommen till denna yteffektiva etta i bästa pendlarläge med balkong med kvällssol.

I den välkomnande hallen möts du av goda förvaringsmöjligheter i en rymlig skjutdörrsgarderob. Köket från Vedum är fullutrustat med vitvaror från Electrolux. Köket och vardagsrummet har ett öppet samband och utgång till balkongen. Sovalkov som är avdelad i vardagsrummet, helkaklat badrum med duschhörna har inredning från Vedum och INR samt praktisk kombimaskin från Electrolux.

Som boende på Kryddblandargatan 1 bor du på bekvämt avstånd intill Uppsalas nya resecentrum vid Strandbokilen. Med en kort promenad når du Uppsalas växande centrum och har restauranger, butiker, kultur och nöjen inom räckhåll.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kryddblandargatan 1, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad