Kommande bostad

Centrum, Uppsala

Kryddblandargatan 1

  • price tag icon 4 860 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 995 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 76 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 860 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 (med hiss)
Kryddblandargatan 1

HÖRNLÄGENHET MED TVÅ BALKONGER, MODERN PLANLÖSNING OCH UTMÄRKT PENDLARLÄGE.

Hörnlägenhet med centralt läge i Uppsala. Lägenheten är belägen i hus med hiss från garageplan och fantastiskt ljusinsläpp från samtliga fönster. Ett riktigt "pendlarläge" då centralstationen med både tåg och bussar ligger ett "stenkast" från bostaden. Gillar du att promenera och upptäcka stadens utbud av sevärdheter, restauranger och shopping? Då har du en kort promenad ner till Fyrisån, strosa längs ån, uppleva och njuta av naturens skiftningar för att sedan nå stadens hjärta och puls. Frihetskänslan infinner sig när du bor här, allt finns tillgängligt "runt hörnet".

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob. Vidare finns två rymliga sovrum med plats för en och båda sovrummen har skjutdörrsgarderob varav det ena sovrummet har utgång till en balkong. Lägenhetens kök och vardagsrum har en "halvöppen" planlösning vilket ger härligt utrymme för umgänge och middag för flertalet gäster. Utmärkt badrum med ljust kaklade väggar och klinkergolv. Här finns tvättmaskin och torktumlare.

Tillträde enligt överenskommelse.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Intresseanmälan
Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Kryddblandargatan 1, Kommande i Centrum, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad