Såld

Centrum, Uppsala

Kryddblandargatan 1

Slutpris: 1 950 000 kr

Kryddblandargatan 1

Välkommen till denna moderna och ljusa lägenhet på Kryddblandargatan 1, belägen på våning 3 av 8 i det nybyggda huset från 2021. Här bor du i en trivsam och välplanerad bostad med en boarea på 33 kvm. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en luftig och social atmosfär där du kan laga mat och umgås med vänner samtidigt.

I hela lägenheten finner du vackra parkettgolv i ek och vita väggar som ger en harmonisk och stilren känsla. Från både kök och vardagsrum kan du njuta av en fantastisk utsikt mot domkyrkan, vilket ger en känsla av att vara mitt i Uppsalas puls. På den stora balkongen, med eftermiddag- och kvällssol, finns det gott om plats för bord och stolar där du kan koppla av med en kall dryck efter en lång dag eller bjuda in vänner på en trevlig middag utomhus.

Till lägenheten hör även ett förråd i källaren, vilket ger extra förvaringsmöjligheter.

Området erbjuder en perfekt blandning av stadsliv och naturskönhet. Här bor du nära Resecentrum, vilket ger enkel tillgång till tåg- och bussförbindelser för både studenter och pendlare. I närområdet finns ett spännande utbud av restauranger, butiker och annan trevlig service samt träningsanläggningar på gångavstånd. Flertalet parker och caféer bidrar till en trivsam atmosfär i området.

Från lägenheten är det enkelt att ta sig till Uppsalas stadkärna på cykel, där du hittar affärer, caféer, restauranger, kultur-, student- och uteliv. De natursköna omgivningarna kring Fyrisån, Svandammen och flera parker erbjuder vackra promenadstråk och fina vyer att njuta av. Dessutom ligger exempelvis UKK för konserter och evenemang, Vaksala Torg med genuin torgmiljö och bussförbindelser till Uppsala Science Park inom bekvämt avstånd.

Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska lägenhet i ett attraktivt område. Varmt välkommen på visning!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kryddblandargatan 1, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad