Såld

Södermalm - Zinkensdamm, Stockholm

Krukmakargatan 71

Slutpris: 5 200 000 kr

Krukmakargatan 71

Ljus smakfull 2:a möjlig 3:a i urstark förening med låga avgifter, stora hyresintäkter och garage!

I vackra Tantolunden vilsamma lugn hittar du denna stilfulla lägenhet om 2 rum och kök som enkelt kan avdelas för ett extra sovrum. Lägenheten disponeras idag med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en härlig rymd tillsammans med de stora fönsterpartierna och den franska balkongen mot innergården. I vardagsrummet finns plats för både soffgrupp, soffbord, fåtölj, förvaringsmöbler och arbetsplats. Det ljusa luftiga köket har plats för stora sällskap och bänkytorna är väl tilltagna såväl som förvaringen i många under & överskåpen som är inbyggda ända upp till tak. Den stora hallen med svart klinker är både vacker och oerhört praktisk med plats för både sittbänk, hatthylla, två stora garderober och en barnvagn om det skulle behövas. Dessutom finns en klädkammare i slutet av hallen som ger extra goda förvaringsmöjligheter. Intill klädkammaren finns också det stora sovrummet med plats för både dubbelsäng, sängbord och dubbelgarderob med skjutdörrar. Från hallen når man även badrummet som är utrustat med bl.a tvättpelare, badkar med dusch samt ett fönster för vädring och trivsamt ljusinsläpp.

BRF Zinken är en äkta bostadsrättsförening som äger marken med med totalt 319 bostäder i moderna fastigheter med alla tänkbara faciliteter, inte minst stora praktiska hissar. Här upplåts 287 bostäder med bostadsrätt och 32 st med hyresrätt. Dessa hyresrätter är en sk dold tillgång då dessa på sikt kan upplåtas med bostadsrätt och säljas av föreningen och därmed kan ge stora kapitaltillskott vid försäljning. Utöver detta så har föreningen många lokaler som hyrs ut och ger goda intäkter till föreningen. Låg årsavgift per kvm, 514 kr/år. Gästlägenhet kan bokas till en kostnad av 500 kr/natt. Gemensamhetslokal finns och kostar 200 kr/tillfälle att hyra. Lekplatser för barn finns på innergårdarna. För mer information besök gärna föreningens hemsida https://www.brfzinken.se/

Här bor du mellan Mariatorget och Hornstull invid Zinkensdamm. Med sin kreativa atmosfär och närheten till bad och båtliv har Hornstull kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden. Här finns vatten och grönområden inpå knuten med Tantolundens fantastiska parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Den nybyggda gallerian erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger och barer med gemytlig atmosfär. Guldkorn som inte bör missas är Tjoget, Bistro Barbro, Käk, Laika och Loopen vid Årstavikens glittrande vatten. Missa heller inte kvartersbion Bio Rio med historiska lokaler vid Hornstulls Strand. Här är valmöjligheterna många! April till och med september kan du hänga på Hornstulls marknad, där kan du både hitta ett och annat loppisfynd och äta gott från foodtrucksen. Här är kommunikationerna utmärkta med 4 minuters promenad till tunnelbanans röda linje som tar dig till centralen på 8 minuter och flera busslinjer såsom buss 4 och 54.

För mer information kontakta Fastighetsmäklare, Jonas Cederroth 070-341 01 59

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Krukmakargatan 71, Såld i Södermalm - Zinkensdamm, Stockholm Planlösning från Krukmakargatan 71, Såld i Södermalm - Zinkensdamm, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad