Såld

Södermalm - Mariatorget, Stockholm

Krukmakarbacken 4 A, 4 tr

Slutpris: 7 100 000 kr

Krukmakarbacken 4 A, 4 tr

Nyrenoverad drömtrea med rymlig balkong i sydväst mot innergård - Låg avgift - Garage i huset!

Nyrenoverat, välplanerat och inflyttningsklart - Uppe på våning fyra trivs ni från första besök i denna inbjudande och ytterst välplanerade trerummare fördelat på 63 väl omhändertagna kvadratmeter där inget lämnats åt slumpen. Bostaden, som nyligen totalrenoverats, bjuder in till ett modernt boende i toppklass med ljuvlig atmosfär och genomtänkta platsbyggda förvaringslösningar vilket gör det enkelt att möblera efter behov och önskemål. De breda fönsterpartierna i två väderstreck släpper in generöst med ljus finstämt med den genomgående enhetliga och behagliga färgpaletten. Det stilfulla och fullt utrustade köket i öppen planlösning mot det luftiga vardagsrummet gör bostaden mingelvänlig och som en naturlig förlängning av sällskapsdelen nås den tilltagna balkongen med rogivande utsikt mot den grönskande innergårdens lugn. Bostaden erbjuder två rymliga sovrum där båda har plats för dubbelsäng, ett smakfullt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt en välkomnande hall med generös plats för avhängning. Dessutom finns en rymlig walk in closet med platsbyggd förvaring som inrymmer mycket och om inte det räcker har ni dessutom nyttjanderätt till ett externt förråd om ca 7 kvm i föreningen på entréplanet. Den trivsamma innergården med flertalet möblemang och grill blir den naturliga mötesplatsen sommartid när ni är många och utöver detta nås populära Tantolunden på endast några minuters promenad. Önskar ni bo i ett lugnt område med flera populära söderpärlor på kort gångavstånd i en bostad där allt redan är noga genomtänkt med ett utsökt resultat som följd - Välkomna hem!

Den 24 mars 2010 förvärvade Brf Postiljonen 4, Krukmakargatan 33 A-B och Krukmakarbacken 2-4. Fastigheten är bebyggd med ett flerbostadshus med 6 våningar ovan mark samt två källarplan. Huset byggdes 1987 och består av 80 st bostadslägenheter (varav 4 st. är hyreslägenheter). Föreningen är äkta samt äger marken. Det finns 45 st garageplatser varav 42 st är upplåtna som bostadsrätter och övriga som hyresrätter i fastigheten. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till gemensamhetslokal / övernattningslägenhet / hobbyrum. (200 SEK/dygn), flera cykel- och barnvagnsrum, två tvättstugor samt källsorteringsrum. För mer information besök gärna föreningens hemsida https://www.postiljonen4.se/

Här bor du i hjärtat av Södermalm med allt du kan önska dig inom behagligt gångavstånd! Mariatorgets närområde bjuder på en mängd trendiga kaffebarer, restauranger och matbutiker. Några pärlor är Falafelbaren, Marie Levaue, Morfar Ginko och populära Folkbaren. Här finns även Mariaberget som är ett av Stockholms vackraste kulturkvarter. Uppe på toppen hittar du promenadstråk längs Monteliusvägen som bjuder på storslagen utsikt över Riddarfjärden. Inom en kort promenad når du Medborgarplatsen med saluhall och biograf samt Götgatsbacken med ett stort utbud av butiker. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanans röda linje och ett flertal bussar.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Krukmakarbacken 4 A, 4 tr, Såld i Södermalm - Mariatorget, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad