Såld

Ormberget, Västerås

Kronvägen 24A

Slutpris: 1 250 000 kr

Kronvägen 24A

Mysig 3 rok i mycket fint skick, med gavelläge och balkong på trivsamma Ormberget!

- Extremt välplanerade ytor
- Mycket fint skick
- Första våningen och balkong
- Liten och familjär förening

Varmt välkomna till denna mycket trevliga 3 rok med härligt gavelläge på första våningen. De förbluffande välplanerade 68 kvm erbjuder renoverat kök, rymligt vardagsrum, stort badrum och två trivsamma sovrum.

Liten förening där man gör mycket tillsammans. Föregående år hade man gemensamma middagar och adventsfika. Stor trädgård med flera sittplatser och odlingsmöjligheter vilket gör att det nästan känns som att man bor i villa. Fin gemenskap i trapphuset.

På Ormberget bor ni behagligt med gångavstånd till Västerås City, Djäkneberget, Oxbacken centrum och centralstationen. På bara några minuter når ni busshållplats och närbutik. Skolor och förskolor finns det gott om i närområdet.

Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kronvägen 24A, Såld i Ormberget, Västerås

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad