Såld

Kungsholmen, Stockholm

Kronobergsgatan 41, 3tr

Slutpris: 3 190 000 kr

Kronobergsgatan 41, 3tr

Mysig etta med gamla fina detaljer från tidigt 1900-tal. Möjlig att disponera om som 2:a!

Välkommen till denna välplanerade etta med öppen planlösning, stort kök, gott om plats för både säng samt soffgrupp i vardagsrummet. Högt läge på mysiga Kronobergsgatan. Gamla fina detaljer bevarade så som vacker fiskbensparkett, spröjsade fönster, serveringsskåp, klassiskt skafferi mm. Lägenheten är möjlig att göra om till 2 rok. En lägenhet att längta hem till!

- Fastighet från 1927
- Möjlig att göra om till 2:a
- Högt läge
- Fiskbensparkett
- Öppen planlösning
- Hiss
- Källarförråd
- Välskött förening
- Nära Kungsholmens puls

Toppläge på Kungsholmen, eftertraktad adress mellan Fridhemsplan och Kungsholms strand. Ett stenkast ner till vatten, härliga strandpromenader och båtbryggor. I närheten finns också Kungsholmens puls med ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Flertalet gym i området såsom Friskis och Svettis samt SATS. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer. Fridhemsplan är även en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar som tar dig ut i Stockholms stad. Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kronobergsgatan 41, 3tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad