Kommande bostad

Kungsholmen, Stockholm

Kronobergsgatan 28

  • price tag icon 4 207 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
6 550 000 kr Utgångspris
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 64 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 207 kr/mån
floors icon Våning
  • 1.5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1914
Kronobergsgatan 28

Drömboende på Kronobergsgatan!

Välkommen till en fantastisk tvåa på Kronobergsgatan 28, belägen i ett ståtligt och välbevarat hus från 1914. Denna bostad är en sann Kungsholmspärla som kombinerar tidstypisk charm med moderna bekvämligheter, vilket gör den till ett idealiskt hem för den som uppskattar både stil och funktionalitet.

När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och inbjudande hall som sätter tonen för resten av lägenheten. Här finns det gott om plats för era ytterkläder och i den tidstypiska garderoben till höger har ni plats för era städartiklar. Ljust målade väggar och praktiskt klinker på golv. Den generösa takhöjden och de vackra detaljerna från den senare delen av sekelskiftet ger en omedelbar känsla av rymd. De ljusa ytskikten reflekterar ljuset på ett fantastiskt sätt och skapar en luftig känsla i hela bostaden.

Köket är en dröm för matlagningsentusiaster. Här finner du full maskinell utrustning inklusive en diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn samt en generös kyl och frys. Dessutom finns en vinkyl, perfekt för att hålla dina favoritviner vid rätt temperatur. De stilrena skåpen och den välplanerade layouten gör köket både praktiskt och estetiskt tilltalande, med gott om förvaring och arbetsyta. Ljusa väggar och vitlaserat trägolv.

Vardagsrummet är utan tvekan lägenhetens hjärta. Ett stort och vackert burspråk med spröjsade fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en en vy ned mot kanalen. Rummets storlek ger gott om plats för både en bekväm soffgrupp och en matplats för middagar och festligheter. Precis som i resten av bostaden är väggarna ljusa och på golvet ligger en vitlaserad fiskbensparkett.

Sovrummet nås från vardagsrummet och har gott om plats för dubbelsäng, sängbord och eventuellt hemmakontor. Här har säljaren låtit bygga en garderobsvägg med ett rejält djup och höjd vilket gör att precis allt ryms i denna garderob. Längre in i rummet finns även en inbyggd klädkammare. Precis som i vardagsrummet ligger här en vitlaserad fiskbensparkett på golvet.

Badrummet är smakfullt renoverat med högkvalitativa materialval och modern design. Det är utrustat med en tvättmaskin, vilket underlättar vardagens bestyr. Här finns också en rymlig dusch, en praktisk handdukstork, golvvärme och gott om förvaringsutrymme för dina badrumsartiklar.

Lägenheten på Kronobergsgatan 28 erbjuder inte bara ett vackert boende, utan också ett fantastiskt läge. Du bor i ett lugnt och trevligt område intill ett av Stockholms trevligaste promenadstråk längs Karlbergskanalen, kaféer, restauranger och butiker. Kommunikationerna är utmärkta med närhet till både buss och tunnelbana, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. För den bilburne finns det ett flertalet garage på gatan.

Detta hem är en unik möjlighet att bo i en lägenhet som kombinerar det bästa av två världar – den klassiska charmen från tidigt 1900-tal och de moderna bekvämligheterna från dagens byggteknik. Missa inte chansen att uppleva denna underbara bostad, som erbjuder både stil, komfort och en känsla av hemtrevnad. Välkommen hem!

Intresseanmälan
Natalie Strand
Ansvarig mäklare

Natalie Strand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Natalie

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Kronobergsgatan 28, Kommande i Kungsholmen, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad