Såld

Stockholm

Kronobergsgatan 26

Slutpris: 3 430 000 kr

Kronobergsgatan 26

Välkommen till denna välplanerade sekelskiftespärla i toppskick!

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning!

Varmt välkommen till denna perfekt planerade, topprenoverade bostad på attraktiv adress!
Bostaden har genomgående vackert ljust trägolv, dess takhöjd om 3 meter och stora fönsterpartier skapar en luftig och rymlig atmosfär. Det är ett hem som bjuder på flertalet sekelskiftesdetaljer, ett genomgående vackert slipat och vitpigmenterat trägolv som dessutom har golvvärme i hall och kök. Överlag snygg finish på alla detaljer vilket gör den här bostaden till någon alldeles extra.

Du välkomnas av en ljus hall med plats för avhängning. Köket är välplanerat, har exklusiva materialval och bra arbetsytor samt förvaring. Vidare in disponerar lägenheten ett sovrum med platsbyggd säng om 140cm som har förvaring under sängen. Vidare in i lägenheten finnes det öppna och ljusa vardagsrummet som har plats för soffa, soffbord, tv-möbel och matgrupp. Här finns även en större klädkammare.
Smakfullt inrett badrum med svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Här är det bara att flytta in och trivas, du bor i en stabil och välskött förening med god ekonomi.

Eftertraktad adress med lugnt toppläge på Kungsholmen och trevlig strandpromenad nedanför porten. Fastigheten är belägen invid vackra Karlbergskanalen med båtbryggor, grönskande park och härliga promenad- och joggingstråk. Området karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. Korsa Kungsholmen ner till Riddarfjärden samt de mysiga restaurangerna nere vid Norr Mälarstrand såsom Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer (Fridhemsplan eller Rådhuset). Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Härifrån går även tunnelbanan med grön och blå linje som tar dig in till city på 5 minuter.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kronobergsgatan 26, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad