Såld

Kungsholmen, Stockholm

Kronobergsgatan 25A, 1 tr mot gård

Slutpris: 4 895 000 kr

Kronobergsgatan 25A, 1 tr mot gård

Yteffektiv mini 3:a med balkong i västerläge

ACCEPTERAT PRIS! Balkong i västerläge // Smakfullt renoverad // Öppen och optimerad planlösning // Tvättmaskin // Bra förvaring // Fin innergård i föreningen // Lugnt men ändå centralt

Välkommen till denna fina bostad med balkong i västerläge. Här bor du i ett toppläge nära Fridhemsplan med Kronobergsparken utanför porten. Bostaden har en öppen och social planlösning. Köket är snyggt renoverat och fullt utrustat med kvalitativa vitvaror. Här finns exempelvis en induktionshäll och en integrerad diskmaskin. Vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matbord om så önskas. Härifrån når du balkongen. I anslutning till vardagsrummet hittar du ett sovrum. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng garderober samt lös förvaring. Just förvaringen är alldeles utmärkt i bostaden genom en mängd garderober. Snyggt och stilrent badrum med tvättmaskin! Ett hem att trivas i!

Föreningen är välskött och har dessutom en trevlig innergård. Det går också att gå ut via den bakre gården.

Området är väldigt centralt vid Fridhemsplan på Kungsholmen. Här finns allt tänkbar service i form av välsorterade matbutiker som Coop Daglivs, ICA Supermarket och Lidl. Vidare finns mängder av butiker, systembolag, caféer och restauranger såsom exempelvis AG i området. En given höjdpunkt är ju Västermalmsgallerian för den som gillar shopping. Vidare finns det både SATS och Fitness24. Kommunikationerna är oslagbara med tunnelbanan runt knuten (grön och blå linje). Flertalet bussar, såsom exempelvis 1, 3 och 4 samt flygbussarna trafikerar området. Det finns mysiga promenadstråk längs både Karlbergskanalen och längs Norr Mälarstrand. I närheten ligger grönskande Kronobergsparken samt mysiga Kungsholms Strand. I kvarteren runt bostaden finns helt enkelt det mesta du kan önska dig!

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kronobergsgatan 25A, 1 tr mot gård, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad