Såld

Kungsholmen, Stockholm

Kronobergsgatan 24

Slutpris: 3 500 000 kr

Kronobergsgatan 24

Sekelskiftesetta i renoveringsbehov!

Sekelskiftesetta i renoveringsbehov i en elegant fastighet anno 1905. Optimal planlösning med stort kök, lättmöblerat vardagsrum, duschrum och separat toalett. Bostadsföreningen Fyrbåken U.P.A är en äkta och stabil bostadsförening som äger marken. Här bor du med låg avgift om 1531kr där värme, vatten, bredband och kabel-tv ingår! Föreningen består av 27st lägenheter med andelsrätt.

Eftertraktad adress med lugnt toppläge på Kungsholmen och trevlig strandpromenad nedanför porten. Fastigheten är belägen invid vackra Karlbergskanalen med båtbryggor, grönskande park och härliga promenad- och joggingstråk. Området karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. Rakt över gatan från bostaden finns AG den prisbelönta
restaurangen för köttälskare. Korsa Kungsholmen ner till Riddarfjärden samt de mysiga restaurangerna nere vid Norr Mälarstrand såsom Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer (Fridhemsplan eller Rådhuset). Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Härifrån går även tunnelbanan med grön och blå linje som tar dig in till city på 5 minuter.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close