Kommande bostad

Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm

Kronobergsgatan 22

  • price tag icon 2 495 kr / månad
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 1.5 rum och kök
area icon Yta
  • 45 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 495 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1911
Kronobergsgatan 22

I en av Stockholms äldsta föreningar finns denna pärla om två rum och kök i en vacker fastighet anno 1911. Här erbjuds en generös takhöjd och ståtliga fönster som ger ett fint ljus och en luftig känsla i hela bostaden.
2019 genomgick köket en omsorgsfull renovering med stilrena materialval och köksutrustning från exklusiva Smeg, och i samband med stambytet 2022 så totalrenoverades även det helkaklade badrummet. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, samtidigt som sovrummet är avskilt. Vidare finns gott om förvaringsutrymme i platsbyggda garderober samt två förråd för extern förvaring. Innergården förvandlas på sommaren till en idyllisk oas med mycket blommor och grönska, grillplats och utemöbler.

- Generös takhöjd om ca 3,05m
- Öppen social planlösning
- Smakfullt kök med plats för matgrupp för 6 personer
- Mycket förvaringsutrymme i bostaden
- Två förråd för extern förvaring
- Fantastisk innergård med grillplats, utemöbler, blommor och grönska

BF roddaren är en ekonomiskt stabil förening med en välskött fastighet som under de senaste åren genomgått omfattande underhåll. Bland annat har man under 2022 genomfört stambyte, uppgraderat el till trefas, och renoverat samtliga våtrum.

Eftertraktad adress med lugnt läge på Kungsholmen och trevlig strandpromenad strax nedanför. Fastigheten är belägen invid vackra Karlbergskanalen med båtbryggor, grönskande park och härliga promenad- och joggingstråk. Området karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. Korsa Kungsholmen ner till Riddarfjärden samt de mysiga restaurangerna nere vid Norr Mälarstrand såsom Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer (Fridhemsplan eller Rådhuset). Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Härifrån går även tunnelbanan med grön och blå linje som tar dig in till city på 5 minuter.

Kontakta mig för mer information eller gör en intresseanmälan.

Intresseanmälan
Jonatan Werner
Ansvarig mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Kronobergsgatan 22, Kommande i Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad